Ydelser Service Udskiftning af lagerhallens dugYdelser Service Udskiftning af lagerhallens dugYdelser Service Udskiftning af lagerhallens dugYdelser Service Udskiftning af lagerhallens dugYdelser Service Udskiftning af lagerhallens dug

Udskiftning af lagerhallens dug

En ny dug, får din gamle hal til at virke helt ny Vi skifter duge på alle mærker af lagerhaller.
  • Ny hal med enkle indgreb
  • Fra gammel til ny på kort tid
  • Eget design
  • Stort antal standardfarver
 
 
 
 

Skift dugen på dit gamle lagertelt

Der findes en ret simpel måde at friske et gammelt lager op på. Det er ved at skifte dugen på det. Haldugens levetid er ca. 25 år, mens stålrammen, der er varmgalvaniseret, har en langt længere levetid. Når du skifter dugen på taget og gavlen, får principielt en ny hal på kort - tid til en lav investering. Hvis du vil skifte dugen på en PMH-Hal, har vi tegningerne på det i vores arkiver. Det betyder, at vi let kan lave den perfekte pasform på den nye dug. Hvis hallen er af et anden fabrikat, løser vi det via vores erfarne forhandlere eller montører, der måler hallen ifm. fremstillingen af den nye dug, så den passer perfekt.

Dugen har udviklet sig gennem årene, og kvaliteten er langt højere nu. Nutidens dug har højere trækstyrke og er lakeret på begge sider.  Udover at en ny dug løfter din hal æstetisk, sikrer den også, at sne og vand lettere løber af. Når man skifter dugen, skifter man typisk også dugspændingen og evt. materialer til jordforseglingen. Når vi skifter dugen, gennemfører vi også et komplet eftersyn af hallen.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.