Ydelser Montering af lagerhallerYdelser Montering af lagerhallerYdelser Montering af lagerhallerYdelser Montering af lagerhallerYdelser Montering af lagerhaller

Montering af lagerhaller

Vi monterer din nye PMH-Hallen til en fast pris. Når vores professionelle installatører udfører installationen, sikrer det dit lager en lang levetid.
  • Fast pris på alle nye lagerhaller
  • Vi installerer og monterer hele året rundt
  • Professionelle montører
 
 
 
 

Installation af haller til en fast pris

Vi tilyder at installere alle vores lagerhaller, og vi samler lagertelte landet over, hele året rundt. Installation af alle nye lagerhaller sker til en fast pris Vores erfarne og professionelle montører udfører installationen af PMH-Hallen, hvilket sikrer hallen en lang levetid. Før installationen vil vi gerne inspicere stedet, hvor hallen skal installeres. Dermed kan vi bedst råde dig og sikre en vellykket installation af din telthal.
 
Vores installatører gennemgår løbende træning og har de nødvendige certifikater og beviser, som fx  lift og truck samt sikring i højden. Alle vores installatører har ID06. Selvfølgelig gennemgår vi også den lokal sikkerhedstræning, som kunden skal bruge i sin virksomhed.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.