Ydelser Flytning af hallenYdelser Flytning af hallenYdelser Flytning af hallen

Flytning af en hal

Hvis din virksomhed ændrer sig eller flytter, kan du tage dit lager med dig. Det giver din virksomhed større fleksibilitet.
  • Let at flytte
  • Fleksibilitet
  • Nyt lagerområde - samme hall
 
 
 
 

Lad os flytte dit lager

En af PMH-Hallens store fordele er, at den kan flyttes. Når du udvider din virksomhed, står dit lagertelt måske ikke længere optimalt. Du kan heldigvis let flytte den til et andet sted. Vi flytter din hal over kortere eller længere afstande. Hvis du kun vil flytte din hal en smule, er der en mulighed for, at vi ikke behøver at tage hele hallen. I stedet kan vi flytte den i sektioner eller endda i et stykke. Hvis hallen skal flyttes over en længere afstand, tages den helt ned, mens dugene foldes sammen, så den er let at sætte op igen.
 
I nogle tilfælde foretages der et eftersyn af hallen og dens dele, mens den flyttes. Der er også mulighed for at tilføje nyt udstyr, som fx porte, adgangsdøre, affugtning, belysning og forbindelsesgange mv. Der er også mulighed for at udvide eller forkorte hallen i forbindelse med flytningen, hvis dette behøves. Vi kan også montere en forbindelsesgang, så det er nemt at komme ind i hallen fra en anden bygning.
 
Husk, at når du vil flytte et lager, skal der søges om en ny byggetilladelse. PMH hjælper dig med den nødvendige dokumentation.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.