Tilvalg VinduerTilvalg VinduerTilvalg VinduerTilvalg VinduerTilvalg Vinduer

Vinduer

Vinduesløsninger til en lagerhal kan være praktiske, hvis du fx bruger lagerhallen som en biludstilling eller salgslokale og ønsker mere dagslys.
  • Gennemsigtigt plastvindue i dugbeklædt lager
  • Isolatoret vindue (Termohal/Pladehal)
  • Vinduer i porte og gangdøre
 
 
 
 

Vindueløsninger til lagerhaller

PMH-Hallen kan udstyres med forskellige typer af vinduer, som giver et mere behageligt dagslys i lokalet eller sikrer et naturligt indblik i rummet, få i en bilhal. Enkle plastvinduer direkte i dugen eller 3-lags termoruder i en PMH Termohal er blot nogle af de mange forslag til en god vinduesløsning.

I PMH-Hallen kan vinduerne placeres helt efter dine ønsker og behov, både i hallens lange eller korte sider.
Det enklere plastvindue er en integreret del af hallens dug på siderne, designet til at give et behageligt lysindfald og et naturligt indblik i rummet.

Vinduer med termoruder monteres primært i en PMH Thermohal, hvor vinduets U-værdi er vigtig. Termoruderne monteres i en varmgalvaniseret stålramme.

Porte og gangdøre kan med fordel udstyrets med termoruder direkte fra leverandøren, hvilket er mest effektivt og økonomisk.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.