Tilvalg PorteTilvalg PorteTilvalg PorteTilvalg PorteTilvalg Porte

Porte

Vores lagerhaller udstyres med skydedøre, foldedøre, hejseporte efter ønske og behov.
  • Kundetilpasning
  • 3 til 8 meters bredde som standard
  • Specielle dimensioner fås på forespørgsel
 
 
 
 

Skydedøre, foldedøre og hejseporte til lagerhaller

PMH-Hallen kan udstyres med porte efter dine ønsker og behov. Skydedøre, foldedøre og hejseporte, manuelle og elektriske med sikkerhedsfunktioner jfr. gældende regler for porte i halbygninger. Portene kan leveres som standard fra 3 til 8 meter. Specielle dimensioner fås på forespørgsel

PMH-Hallen er som standard udstyret med manuelle foldedøre, tilpasset dine behov. Foldedørene udstyres som standard med en indsat indgangsdør.

En foldedør er en velisoleret, tæt og robust løsning i en port med god funktionalitet og lang levetid. I en halbygning minimerer foldedøren det rum, der kræves, både indenfor ved taget og på siderne. Foldedøre kan både monteres ind- og udadgående efter dine ønsker. Foldedøre kan med fordel også udstyres med vinduer.

PMH-Hallen kan også leveres med motordrevne rulle- eller hejseporte, der fuldt tilpasses dine behov og hallens design, med eller uden automatisk styring. Hejseporten går op under taget, når den åbnes, hvilket giver fri plads i og omkring portåbningen, idet hejseporten er designet til at minimere den nødvendige plads omkring portåbningen. Hejseporten kan leveres helt lukket eller med komplette eller delvise vinduer, som giver optimalt lysindfald og bedre synlighed.

Skydedøre kan med fordel bruges, hvis hallen står i et hårdere miljø. På grund af det enkle design, er den knap så pålidelig som andre porte. En anden fordel ved skydedøren er, at det tager minimal plads inde i hallen.

Alle typer af porte fås i flere standardfarver.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.