Porte

Vores lagerhaller er udstyret med skydeporte, bøjeport og ledhegnsport, alt enligt kundens behov.

  • Tilpasset til kunden
  • 3- 8 meters bredde som standard
  • Specielle mål efter anmodning
Dela:
PMH-Hallen kan udstyres med porte helt efter kundernes ønsker og behov. Skydeporte, foldeporte og vippeporte, manuelle og elektriske med sikkerhedsfunktioner efter gældende regler. Portene kan leveres fra 3 til 8 meter som standard. Specialmål efter forespørgsel.

PMH-Hallen udstyres som standard med manuelle foldeporte tilpasset kundens behov. Foldeporte er som standard udrustede med en indbygget indgangsdør.

En foldeport er en velisoleret, tæt og robust løsning på en port med god funktion og lang levetid. Foldeporten minimerer arealet som kræves både indvendigt ved taget samt ved siderne. Foldeporten kan monteres både indadgående og udadgående efter kundens ønske. Foldeporten kan med fordel udstyres med vinduesløsninger.

PMH-Hallen kan også leveres med motordrevne rulle-eller vippeporte helt tilpasset kundens behov og hallens udformning, med eller uden automatik. Vippeporten går op under taget, når den åbnes, hvilket dermed giver frit areal i og omkring portåbningen, vippeporten er udformet for at minimere arealet som bruges rundt om portåbningen. En vippeport kan leveres dækket eller delvist med glas alternativt helt i glas for optimalt lysgennemtrængelighed og bedre indsyn.

Samtlige porttyper kan leveres i et antal standard farver.