Tilvalg ForbindelsesgangTilvalg ForbindelsesgangTilvalg ForbindelsesgangTilvalg ForbindelsesgangTilvalg Forbindelsesgang

Forbindelsesgang

Forbindelsesgangen er en rigtigt god løsning, når ud vil forbinde to lagerhaller eller et lager til en eksisterende bygning.

 

  • Effektiviser transporten mellem lokalerne
  • Tør transportvej
  • Passer både til dug- og pladehaller
  • Skræddersyes efter behov

 

 
 
 
 

Danner en korridorer mellem lagerhal og bygning

PMH-Hallen kan monteres på eksisterende bygninger med en forbindelsesgang. En forbindelsesgang betyder, at transporten mellem PMH-Hallen og produktionslokalerne eller den eksisterende bygning sker uden påvirkning af vind eller vejr.

Forbindelsesgangens størrelse og design tilpasses helt til de forhold og ønsker, der hører med enhver installation.

En stor fordel ved at forbinde eksisterende bygninger med en forbindelsesgang er, at transporten til og fra hallen sker i tørvejr og uden påvirkning fra de ydre forhold og forhindrer, at sne eller vand kommer ind i bygningen. .
Man kan også forbinde/samle to plasthaller med hinanden med en forbindelsesgang. På PMH Pladehal og PMH Thermohal er forbindelsesgangen udstyret efter samme forudsætninger som hallen.

I mange tilfælde kræver reglerne for bygninger og brandsikring, at bygningerne ikke bygges sammen. Den krævede afstand varierer fra 0-8 meter, afhængig af de eksisterende vægges brandcelleopdeling og brandtekniske klasse. Rummet mellem bygningerne kan let dækkes og vejrbeskyttes ved hjælp af en forbindelsesgang.

Vi blive aftaler i fællesskab den mest egnede tætningsmetode til de eksisterende væg- og facadematerialer.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.