Tilvalg ForankringTilvalg ForankringTilvalg ForankringTilvalg ForankringTilvalg Forankring

Forankring

PMH-Hallen forankres let direkte i jorden med forankringsjern eller jordankre, der slås ned i jorden. Forankringsdybden på forankringsjern eller jordankre er ca. 0,7 - 1,5 meter. Under særlige forhold eller hvor hallens størrelse betyder, at der kræves en anden løsning, kan vi levere præfabrikerede betonblokke, som stålrammen kan monteres direkte på.
 
 
 
 

Forankringsjern og jordankre til lagerhaller

PMH-Hallen forankres med lidt forskellige metoder, afhængigt af jordforholdene, hvor hallen står. Som standard forankres kortere spændvidder med dobbelte forankringsjern ved hvert ben, der drives ned ca. 1 meter i jorden. Større spændvidder forankres med jordankre, der drives ned, hvor ankeret udvides nede i jorden og sikrer, at de dimensionerede løftekræfter opnås.

Ved usikkerhed om de aktuelle jordforhold, kan der tages en prøve, så vi kan se hvilken forankringsmetode, der er optimal til underlaget. Ud over disse alternativer, der er velegnede til grus- og asfaltunderlag, kan PMH-Hallen forankres på en støbt betonplade eller en betonsokkel. Forankringen sker så med indstøbte boltgrupper eller ekspanderings-/ kerneankre. Som en mulighed kan vi levere en præfabrikeret betonsokkel, der etableres i forbindelse med andet jordarbejde.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.