Tilvalg Bulkvæg af træ eller betonTilvalg Bulkvæg af træ eller betonTilvalg Bulkvæg af træ eller betonTilvalg Bulkvæg af træ eller beton

Bulkvæg af træ eller beton

Til bulkopbevaring forsynes PMH-Hallen med bulkvægge af planker og/eller beton. Vi dimensionerer bulkvæggen ud fra på densitet og friktionsvinkel på det pågældende materiale.
  • Planker og/eller beton
  • Effektiv bulkopbevaring
 
 
 
 

Beton-/plankevæg til opbevaring af bulkmateriale

PMH-Hallen er let at udstyret med en indvendig plankevæg, der optimerer opbevaringen af bulkmaterialer i hallen.
 
Der fås to forskellige materialer, som du kan vælge imellem, når ønsker en bulkvæg på lageret; træ eller beton. Bulkvæggen i træ integreres i rammen under fremstilling, så den benene forsynes med beslag. Dermed kan man let placere planken i den højde, hvor man ønsker bulkvæggen.
 
Hvis du vil bruge beton, er der to forskellige varianter at vælge imellem; nedgravede L-stolper, eller … T-stolper, som sættes langs væggene eller den lidt mere fleksible variant med aftagelige betonblokke, som bruger som legoklodser. Denne mulighed kan også bruges, hvis du vil montere dem efterfølgende i et eksisterende lager.
 
Bulkvæggene er dimensioneret ud fra godsets tæthed, friktionsvinklen og lagerhøjden. Vi hjælper dig med at vælge den løsning, der passer bedst til det materiale, du vil opbevare i dit lagertelt

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.