Tilvalg BelysningTilvalg BelysningTilvalg BelysningTilvalg BelysningTilvalg Belysning

Belysning

PMH-Hallen kan med fordel udstyres med industriarmaturer. Vores løsning er helt modulær til lagerhallen, med kabler og lyskilder, som sikrer hurtig installation.
  • Lys tilpasset større taghøjder.
  • Hurtig installation
  • Fås som almindelige armaturer
  • LED-armaturer
 
 
 
 

Belysningsløsninger og industriarmaturer til lagerhaller

PMH-Hallens lyse tag betyder, at der er lyst lagerhallen om dagen. Ønsker du lys i hallen i de mørke timer, skal du installere ekstra belysning. PMH-Hallen kan udstyres med belysning, der leveres komplet monteret på en stålwire i hallens ramme.

PMH-Hallen bruger som standard et simpelt 44W, IP65 LED-armatur med polycarbonatramme. Som alternativ tilbyder vi også et konventionelt industriarmatur på 2x54 W (IP23) med ramme af ulakeret aluzink-plade og en reflektor af semidiffust, højffektivt materiale.

Belysningen leveres komplet med kabel og lyskilde til hurtig montering på stålwirer. Vi monterer, hænger op og forbinder armaturerne og afslutter med et kabel med et stik ned til jordniveau. Herfra forbinder kunden selv til en stikkontakt eller alternativt til en central med den ønskede styring.

Vi har også mulighed for at levere skræddersyet belysning efter kundens ønsker og IP-klasse, som sikrer korrekt luxtal og fugtbeskyttelse. PMH samarbejder med en af markedets førende armaturfabrikanter, der leverer optimal kvalitet, alt efter kundens ønsker


Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.