Tilvalg AffugtningTilvalg AffugtningTilvalg AffugtningTilvalg AffugtningTilvalg Affugtning

Affugtning

Når du sætter en affugter i PMH’s lagerhaller, får du et kontrolleret miljø og ideelle forudsætninger for opbevaring af korrosions- og fugtfølsomme varer.
  • Lave driftsomkostninger (ingen opvarmning).
  • Sikker leveringskvalitet.
  • De rigtige forudsætninger for produktion.
 
 
 
 

Kontrolleret miljø og ideelle forhold til opbevaring med en affugter i en PMH’s lagerhaller

Normalt ligger luftfugtigheden på 70-85%. Den relative luftfugtighed afhænger af luftens vandindhold og temperatur Når du trækker vandet ud af luften, sænker du den relative luftfugtighed, hvilket udgør vores affugtningsprincip. Affugtning er energieffektiv, fordi du arbejder med den luft, du har allerede har affugtet. Når du først har sænket fugtindholdet, påvirker energiforbruget kun, når der tilføjes nye fugtbelastninger. Derfor er det vigtigt at holde disciplin mht. brugen af portene og sikre, at de holdes lukket.  Du skal også være opmærksom på at føre et andet fugtholdigt materiale ind i hallen. En fugtig palle kan fx indeholde masser af fugt, som øger fugtindholdet i hallen.

Vi anbefaler, at du vælger motordrevne porten i en affugtet hal, for at reducere den tid hvor døren holdes åben. Den type affugter, vi bruger i PMH Tørluftlager, er en adsorptions-affugter, som også virker ved lave temperaturer, i modsætning til en kondensaffugter. Denne type affugter frigør ikke fugten som fri kondensvand, men binder i stedet fugtigheden, der ekstraheres fra den kolde luft, som roterer i affugteren og blæses ud i den friske luft. Den affugterede luft sendes tilbage i hallen.

Affugtning forhindrer at:

- Jern og rustfrit stål ruster.
- Papiremballage bliver blødt og synker sammen.
- Elektronik og elektriske komponenter oxiderer.
- Tekstiler, træ, læder og korn angribes.
- Bulkvarer, som cement og kunstgødning, klæber sammen.
- Papir og træprodukter absorberer fugt.
 
Få mere information om affugtede lagerhaller under PMH Tørluftlager.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.