ThermohalThermohalThermohalThermohalThermohal

Thermohal

Thermohallen er en effektiv løsning på et lokale, der skal varmes op og samtidig er energibesparende. Thermohallen er isoleret efter en traditionel metode og har kort leveringstid og monteringstid.
  • Velisoleret
  • Hurtig leveringstid
  • Lyst interiør
  • God akustik
 
 
 
 

Lagerhallen med det opvarmede lagerrum

Thermohallen produceres af standardkomponenter, som giver mange muligheder for variation i bredde, længde og højde. Konstruktionen har selvbærende rammer, der giver en søjlefri gulvflade, med en spændvidde på op til 50 meter, som fås i enhver længde. Den har stor fleksibilitet med hensyn til dørens placering og andre tilpasninger. Hallen er designet i vedligeholdelsesfri materialer. Thermohallen bygger på vores lagerhal med vægge og tag af typegodkendt haldug eller Kombihallen, med vægge af profilerede stålplader.

Hallen er isoleret indefra, hvilket minimerer ekstern påvirkning fra regn eller sne under selve monteringen. Det er også muligt at isolere PMH hallen efterfølgende. Thermohallen opfylder alle krav til en normal isoleret bygning, blot til en meget lavere pris. Typiske anvendelser af denne type hal er pluklagre, udstillingshaller, produktions- eller salgsområder. Hallen kan udstyres med vinduer med større lysindfald.  Belysningen fås som energieffektive LED-armaturer, der sættes op i taget. Varmesystemet er valgfrit, og leveres som standard med “aerotemprar”, varmluftsventilatorer.


Principskitse isolering i pdf-format


Er Thermohallen velegnet som produktionsområde?

Thermohallen er fuldt isoleret med lave U-værdier og er ideel til produktionsvirksomhed, som fx værksted eller montage, men også til generel produktion. Hallen er forsynet med en slidstærk overflade på indersiden, i form af profilerede plader på væggene og mineraluldsbats i taget, som giver gode akustiske egenskaber. Tagkonstruktionen sikrer, at lyden absorberes og giver et behageligt lydniveau i hallen, selv om der er metalplader på væggene. Isolationen mellem yder- og indervæggen består af traditionel mineraluld.

Døre, porte og eventulle vinduer placeres optimalt ift. din virksomhed. Indvendigt ligner hallen et helt almindeligt lokale, med armaturer i taget, stikkontakter etc., præcist hvor du ønsker det. Hallens konstruktion kræver, at den står på et flad, asfalteret underlag eller en støbt betonplade

Isolering

Thermohallen isoleres på konventionel vis. Træbjælkerne fæstnes mellem rammens ben med 95 mm mineraluld imellem bjælkerne. Ydersiden forsynes med en vindsikring mens isoleringens inderside bruger en plastfolie som dampspærre. Uden, som indervæg, sidder der en lakeret, trapezbølget stålplade, VP 18x0,4 mm . Beregnet U-værdi 0,45 W/m² ⁰C. Taget, der isoleres på samme måde, er forsynet med en ekstra 35 mm mineraluldsplade, der virker som indertag, i stedet for pladerne.  Beregnet U-værdi 0,25 W/m² °C.

Projektering

PMH-Hallens store fordel er, at vi klarer hele projektet, inkl. dimensioneringen, så du behøver ikke at ansætte eksterne arkitekter og konstruktører. Vi har alt i huset!
 
Del din ide med os, så gør vi den til virkelighed!

Porte/døre

Når hallen er isoleret, skal portene også være det. Valget står mellem manuel foldedør og elektrisk tagskydeport i taget. Begge portene fås i den ønskede størrelse. Foldedøren fås med monteret indgangsdør, og hvis du vælger tagskydeporten, sætter vi en separat adgangsdør i.  Afhængigt af hallens størrelse, supplerer man med antallet af adgangsdøre, som kræves for at opfylde det nødvendige antal nødudgange.

 

Forbindelsesgang

PMH-Hallen kan med fordel placeret fritstående, så man undgår snedriver og problemer med vandafstrømning. For at kunne bevæge sig tørt mellem den eksisterende bygning og den nye hal, kan hallen forsynes med en forbindelsesgang, der designes efter de konkrete forhold. Vi tjekker og måler alt op på stedet, så det bliver så godt og praktisk som muligt.
Thermo Lagerhal konstruktion
Thermohal tegning
Thermo Lagerhal konstruktion siden
Thermohal tegning fra siden
Thermo Lagerhal konstruktion front
Thermohal tegning forfra
Thermo Lagerhal konstruktion ovenfor
Thermohal tegning ovenfra

Se film til Thermohal

 
PMH-Hallen, 40 år på markedet
PMH-Hallen det svenskdesignede lager til opbevaring, produktion og udlejning. Lagerhallen fås i enhver længde og bredde og har et frit, lyst gulvområde, uden søjler. Se filmen om PMH-Hallen »
 
 
 

Download broschurer Thermohal 

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.