ProtecthalProtecthalProtecthalProtecthalProtecthal

Protecthal

Protecthallen er en effektiv måde at beskytte dine materialer og give let adgang til godset.
Skærmtaget findes i forskellige former, størrelser og farver.
  • Nem adgang til godset
  • Uden irriterende søjler
  • Valgfri åben side
  • Nem at flytte
  • Hurtig leveringstid
 
 
 
 

Lagerhallen, som leverer den perfekte beskyttelse mod vejret

Protecthal er det fritstående halvtag, som beskytter dine varer. Protecthallen fremstilles på meget kort tid, takket være et veludviklet system med standardkomponenter. Den er hurtig og nem at installere og fjerne. Hvis behovene ændrer sig, kan det fritstående halvtag nemt bygges ud, flyttes eller bortskaffes. Hallens fleksibilitet er ekstremt stor. Den udgør er en relativt lav investeringsomkostning og har kort leveringstid.

Vi kan gøre åbningen i vejrsikringen lige så bred, som du ønsker, lige fra en lille åbning og til hele gavlen. Når hallen udsættes for vindbelastninger, sikres stabiliteten gennem vindnettet i hallens bageste gavl, der slipper luft gennem luften og således reducerer trykket.  Du kan få dit firmalogo trykt på alle PMHs haller. Vejrsikringen placeres ofte, så det kan være en god ide at sætte sit logo på den. Protecthallen kan også bruges som forlængelse af en almindelig hal, som en effektiv vejrbeskyttelse.

Åben plads for Lagerhal
Åben plads
Hurtigt tilgængelig Lagerhal
Hurtigt tilgængelig
Beskyt Lagerhal vejret
Beskyt dine produkter mod vejret

Kræver din godshåndtering let adgang?

 
Protecthallen har en stor åbning, der gør det hurtigt og nemt at få adgang til det materiale, du opbevarer under taget. Protecthallen har en stor åben flade, der gør det nemt at håndtere varerne. Der er ingen søjler, der hindrer dig i at placere varerne, som du vil. Du behøver ikke at tænke på om døren er stor nok til, at du ikke støder ind i den på vej ind og ud af hallen. Hallen er forsynet med en dugbetrukket gavlspids, der tager meget af vind og vejr, selvom man har en stor åbning. Gavlspidsen sættes i den ønskede højde.

Vindstabilitet

Selvom Protecthallen har en stor åbning, er vindstabiliteten god. Der sidder et vindnet i bagenden, som sikrer, at luften passerer gennem hallen og dermed reducerer trykket.
 

Åbning

Protecthallen kommer som standard med åben gavl og en overdækket gavlspids. Gavlspidsens højde er valgfri, men monteres typisk i benets højde. Om nødvendigt kan dugen på gavlspidsen fjernes, så man får en helt fri plads op til tagspidsen. Protecthallen kan også forsynes med åbninger i begge gavlene, som giver fri passage og bliver så en såkaldt dobbeltbeskytter.

Størrelser

Afhængig af grundforholdene kan hallens åbne bredde blive helt op til 40 meter. Standardbredderne er som på lagerhallen: 8-10-12-15-18-20-24-30-36-40 meter. Hallen fremstilles som standard i sektioner på 4 meter. Dermed kan hallens længde være på alt fra 4 meter og så langt, du ønsker. Højden kan opnås fra 3 meter og opefter i lige meter. Du vælger størrelsen efter hvad du har brug for i din virksomhed.

Logotype

Protecthallens åbne gavl dækkes af en gavlspids, som er passer perfekt til et logo. Her bliver det virkelig synligt. Kontakt os mht. forslag og eksempler. Det, vi har brug for, for at få det bedste slutresultat, er en vektoriseret fil af logoet i .eps-format.

Se film til Protecthal

Download broschurer Protecthal 

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.