PMH Thermohal

Thermoehallen er en god løsning til lagerhaller der skal være isolerede, opvarmede og energibesparende. Thermohallen er isoleret efter traditionelle metoder og har en kort leverings- og montagetid.
  • Velisoleret
  • Hurtig leveringstid
  • Lyst interiør
  • God akustik
Dela:
PMH Thermohal er en effektiv løsning til rum, som skal være opvarmet og samtidig energibesparende. Hallen er velisoleret med gode akustiske egenskaber og tilbydes med kort leverings– og montagetid.

PMH Thermohal produceres af standardkomponenter, som muliggør stor variation af bredde, længde og højde. Konstruktionen er selvbærende rammer, som giver et søjlefrit areal med en spændvidde op til 50 meter og valgfri længde. Der er stor fleksibilitet hvad angår placering af port og andre tilpasninger. Hallen bygges af vedligeholdelsesfrit materiale.

PMH Thermohal bygger videre på PMH lagerhal med vægge og tag af typegodkendt dug eller PMH Combihal med vægge af profilerede stålplader. Hallen isoleres fra indersiden, hvilket minimerer ydre påvirkning af regn eller sne i byggeperioden. Man kan også isolere PMH-Hallen senere.

Principskitse isolering i pdf-format


Download brochurer PMH Thermohal