PMH Lejehal

Lejehallen er den optimale løsning til tilfældige, korte eller længere lokalbehov, som for eksempel, lager, salg- produktion- og showroom
  • Hurtig leverance
  • Økonomisk
  • Let placeret
  • Mulighed for udvidelse 
Dela:

PMH Lejehal er den perfekte løsning på deres lokalebehov. Anvendelsesområderne for hallen er mange, som f.eks. lager, salgs-, produktions- eller udstillingslokale. Hallen er af robust konstruktion med store, frie, og lyse gulvarealer uden hindrende søjler og af vedligeholdelsesfrit materiale. Desuden er der mulighed for at leje et affugtningsagregat for at opnå et ideelt kontrolleret indeklima ( se tillige PMH Tørluftslager).

PMH Lejehal tilbydes som standardmodul i tre størrelser på 120 kvadratmeter ( 10x12x3 m eller 10x12x4 m), 180 kvadratmeter (12x15x4 m) respektive 240 kvadratmeter (15x16x4,5 m) med stabile skydeporte. Hallerne kan forlænges ved en sammenkobling af to eller flere moduler og endda tilføjes til en eksisterende bygning. Skulle behovet ændres kan modulerne endvidere demonteres en efter en.

PMH Lejehal er udstyret med hvidt lysgennemtrængeligt tag, hvilket giver et behageligt dagslys over hele gulvarealet. Vægsiderne er af en lige konstruktion for at give en optimal udnyttelse.

PMH Lejehal kan med fordel placeres tæt på dit behov for at undgå unødvendige logistikbekostninger. PMH Lejehal er den hurtige løsning på dine umiddelbare lokalebehov. PMH tilbyder endvidere kundetilpassede lejeløsninger med hensyn til størrelser og tilvalg.