PMH-Hallen, den fleksible løsning på deres pladsbehov!

 

VIRKSOMHEDSDATA

PMH International AB dannedes som juridisk selskab 1974, efter flere år som en afdeling i  Persöner AB, med hovedsæde i Ystad. Forretningsområdet  Industri- og Lagerhaller konstruerer, producerer og markedsfører PMH-Hallen til lager, produktion samt udlejning. PMH udfører endvidere producering, handel og salg af effektive og rationelle løfteløsninger.
 

KONSTRUKTION OG KONFEKTION

PMH har egen konstruktionsafdeling, hvor udvikling, beregning og  tegning (CAD) sker inden for gældende normer og bestemmelser. Konfektionen af den plastbelagte, lakerede polyestervæv sker i Europas største produktionsenhed, Kungsäter Industri AB, som er et delejet selskab til PMH.
 
 

KVALITET OG MILJØ

PMH-Hallen produceres i samarbejde med erfarne svenske underleverandører. Stålskelettet laves i en solid, stærk  stålkvalitet, som er varmeforzinket. Den plastbelagte polyestervæv leveres fra dygtige og ansvarsbevidste producenter, hvor ISO 9001 og ISO 14001 indgår som en naturlig del af fremstillingen. PMH-Hallen kan som produkt genanvendes og er derfor miljøvenligt.
 

SALG OG MONTAGE

PMH har i årenes løb leveret ca 2000 haller mest i Sverige, men også til øvrige dele af verden. PMH tilbyder nøglefærdige haller med hurtig og rationel montage. Vore tekniske projektledere garanterer for at kunderne bliver tilfredse og får det rigtige produkt til den fastsatte tid.
 
Gode grunde til at vælge PMH-Hallen!
- Stort, frit gulvareal uden søjler.
- Kan isoleres eller affugtes.
- Lave anskaffelsesomkostninger.
- Kort byggetid.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.