LejehalLejehalLejehalLejehalLejehal

Lejehal

Lejehallen er den optimale løsning til midlertidige, kortere eller længere behov for lokaler, som fx lager, salgs-, produktions- og udstillingslokaler.
 
  • Hurtig leverance
  • Økonomisk
  • Let placeret
  • Mulighed for udvidelse 
 
 
 
 

Lej lagerhal til midlertidig opbevaring

Når du har et midlertidigt lagerbehov, er udlejningshallen en hurtig og økonomisk løsning. Udlejningshallen fås i fire standardmoduler på 120 m2 (10x12x3 m), 180 m2 (12x15x4 m), 240 m2 (15x16x4,5 m) og 360 m2 (12*30*4 m). Udlejningshallerne er udstyret med stabile skydeporte. Hallerne kan udvides ved at forbinde to eller flere moduler og/eller sættes sammen med eksisterende bygninger. Udlejningshallen består af koldformede stålprofiler, der overfladebehandles med varmgalvanisering, hvilket betyder, at rammen er holdbar og har lang levetid.

 

Rammen er forsynet med en tyk, lakeret PVC-dug med et hvidt lysgennemtrængeligt tag, der giver et behageligt dagslys på hele gulvet, som er uden generende søjler. Vægsidene har et lige design, som sikrer optimal udnyttelse. Hallen kan placeres tæt på virksomheden, så man undgår unødvendige logistikomkostninger.

Lagerhal at leje 120 m2
Lejehal 120 m2
Lagerhal at leje 180 m2
Lejehal 180 m2
Lagerhal at leje 240 m2
Lejehal 240 m2
Lagerhal at leje 360 m2
Lejehal 360 m2

Er dit lagerbehov tidsbegrænset?

Det er ret hurtigt at sætte en udlejningshal op. Den monteres på 2-4 dage, afhængigt af den størrelse, du vælger. Du beholder den så længe, du har brug for det. Udlejningshallen er let at placere og kræver en hård overflade, som et eksisterende grus eller asfaltunderlag. Vi forankrer udlejningshallen med dobbelte forankringsjern, der drives ned i jorden, så hallen er stabil. Hvis du sætter udlejningshallen på et asfaltunderlag, kan den forsegles til asfalten, så man hindre overfladevandet i at løbe ind. Hvis du forsegler hallen, kan du indsætte en affugter op, som giver et kontrolleret miljø uden opvarmning, både sommer og vinter. Ingen korrosion eller fugt, en ideel og energieffektiv måde at lagre materiale på. Lejeprisen varierer afhængigt af den størrelse, du har brug for og længden af lejeperioden. Kontakt os mht. de aktuelle udlejningspriser.

Byggetilladelser

Ligesom enhver anden bygning, kræver udlejningshallen en byggetilladelse, hvis den skal stå i et område med detaljeret planlægning. Bygningstilladelsesprocessen er dog enklere her, fordi man kun søger om en midlertidig byggetilladelse. PMH leverer den nødvendige dokumentation og hjælper om nødvendigt yderligere.
 

Udlejningsperiode

Mindste udlejningsperiode er 6 måneder, og fleksibel ifølge aftale. Der er som udgangspunkt let at forlængelse en indgået aftale.

Du er velkommen til at kontakte os og få et tilbud, der passer præcist til dig.

Udstyr

Udlejningshallen kan suppleres med udstyr efter behov. Hallen kan lejes med belysning og/eller affugter. Vi kan arrangere ventilator og varmeapparat, hvis du ønsker det, ligesom vores kollisionsbeskyttelse også fås som tilbehør til PMHs udlejningshaller.
Leje lagerhal konstruktion
Lejehal tegning
Leje lagerhal konstruktion siden
Lejehal tegning fra siden
Leje lagerhal konstruktion front
Lejehal tegning forfra
Leje lagerhal konstruktion ovenfor
Lejehal tegning ovenfra
Tekniske Data

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.