Lagerhaller

Fleksible løsninger til lager- og lokalebehov

PMH-Hallen er den svenskdesignede kvalitetshal til opbevaring, industri og udlejning. Siden starten har vi leveret mere end 3.000 haller til tilfredse kunder. Takket være vores lagerhaller, kan vi tilbyde dig en fleksibel og praktisk lokaleløsning med kort konstruktionstid. Hallen fås i valgfri længde/bredde og har et åbent, lyst søjlefrit gulvområde. Vi har et stort udvalg af tilpassede løsninger og hjælper gerne med at finde de bedst egnede haller til dine behov. PMH-Hallen - når du ønsker kvalitet! 
 
 

Køb lagerhal - lej eller lease

PMH-Hallen kan finansieres på flere måder. Ved kortere behov for en standardhal, kan du vælge at leje et af vores mange moduler. Det er en hurtig, fleksibel og økonomisk løsning. Vi har kort leveringstid og byggetid på vores lejehaller. Du bestemmer selv perioden, og det er nemt at forlænge den, hvis det bliver nødvendigt.

 

Vores lagerhallers størrelser

Vores telt og plasthaller fås i en række standardbredder. Bredderne er 8-10-12-15-18-20-24-26-30-36-40 meter. Hvis du ønsker en anden bredde end dem, kan det også lade sig gøre, bare spørg os. Længden deles som standard i intervaller på 4 meter og kan designes så langt du vil. Hvis du har brug for en længde, der ikke matcher standardmålene, så den fx matcher eksisterende bygninger eller lignende, kan rammemålene naturligvis ændres. Bare kontakt os.

Højde på lagerhallen

Den højde, vi angiver, refererer til den frie højde i siden, under tagkonstruktionen. Det er den laveste frihøjde i hallen. Denne højde fås som standard i lige meter, fx 3-4-5-6 meter etc. Frihøjden midt i hallen bliver højere, og den styres af hallens bredde; Jo bredere hal, des større taghøjde. Konstruktionen har ingen generende søjler eller afstivninger, der begrænser den frie højde. Derfor kan lokalet udnyttes helt op til taget.

Vores haller tilpasses dine ønsker.

Lagerhaller, stålhaller og lagertelte - PMH-Hallen, den svenske kvalitetshal til lager, produktion og udlejning, markedsførende i mere end 40 år. Takket være vores lagerhaller, lagertelte og telthaller, kan vi tilbyde dig en fleksibel og praktisk lokaleløsning. Lagerhallen fås i enhver længde og bredde og har et frit, lyst gulvområde, uden søjler. Vi har et stort udvalg af plasthaller og hjælper gerne med at finde den hal, der passer bedst til dine behov. Læs mere om vores forskellige typer af haller - lagerhaller, pladehaller, lagertelte og telthaller.