LagerhalLagerhalLagerhalLagerhalLagerhal

Lagerhal

Lagerhaller er en rationel og økonomisk løsning på de fleste lagerbehov. Lagerhallen kan tilpasses præcist til dine behov.
  • Store søjlefrie, lyse gulvflader
  • Vedligeholdelsesfrit materiale
  • Lave investeringsomkostninger
  • Kort monteringstid
 
 
 
 

Lagerhallen, som matcher de fleste lagerbehov

Lagerhaller fra PMH er en rationel og økonomisk løsning på de fleste lagerbehov. Lagerhallen kan designes ud fra dine specifikke behov og ønsker. Næsten alle hallerne er unikke og tilpasset din virksomheds præcise behov. Vi har et stort udvalg af porte og døre, som du kan vælge imellem, og som kan placeres i gavlene eller på siderne.

 

Hallen er designet, så der ikke er nogen stolper/søjler i hallen, ligesom gulvfladen er fri og kan benyttes til alt det, du gerne vil opbevare på dit lager. Lagerhallen fås i mange forskellige størrelser. Standardbredden går fra 8 meter og op til 40 meter, og principielt i enhver længde. Vi justerer højden til dit behov. Skal du opbevare højt godt, eller ønsker at køre lastbiler ind på lageret, designer vi blot den højde, som tillader det.


Derfor skal du vælge en lagerhal fra PMH i stedet for en almindelige bygning?

Der er masser af fordelene ved lagerhaller fra PMH, eftersom hallerne skræddersys til netop dine lagerbehov. En lagerhal er forholdsvis hurtig at producere, fordi den består af et veludviklet system af standardkomponenter. Det kan monteres i en fart og er relativt let at flytte. Hvis du vil udvide dit lager, er det også lettere forlænge hallen ift. en konventionel bygning. En af lagerhallens store fordele er, at du kan udnytte hele gulvarealet, fordi der ikke findes nogen søjler i den. Hele rummet er oplyst, fordi den hvide tagdug lader dagslyset passere, hvilket giver et rigtigt godt lys i hallen.

 

Lagerhallen fra PMH sikrer fremragende opbevaring af varer, der ikke er så temperaturfølsomme. Du kan stille en pallereol op i hallen, så du også får palleopbevaring i højden, og du kan endda sætte en trævæg op, hvis du har brug for bulklagring af fx flis eller sand. 

Størrelse

PMH-Hallen kan skræddersys til netop den størrelse der matcher dine behov. Den fås i flere standardbredder: 8-10-12-15-18-20-24-26-30-36-40 meter, og hvis du har brug for en anden bredde, klarer vi også det. Når det gælder længden på vores lagerhaller, fremstiller vi dem som standard i sektioner på 4 meter. Det kan naturligvis ændres efter ønske, så du kan få præcist den størrelse, der passer dig.
 
Lagerhallens højdes fås lige meter, fra 3 meter og opad. Den højde, vi angiver, er den laveste frihøjde i hallen, målt ved langsiden. Da taget er bueformet, er højden i midten højere, afhængig af hvor bred hallen er. Det buede tag gør konstruktionen stabil og kræver ingen søjler til at holde taget. Derfor er gulvfladen helt fri til brug og kan udnyttes optimalt..


Dugspænding

Vi spænder vores hallers duge med spændeskruer Det betyder, at dugen forbliver spændt, som ved monteringen, og du behøver ikke at udføre nogen efterspænding. Derudover kommer den med en gevindstangssikring, der beskytter dugen. PMH-Hallens buede tagkonstruktion giver dugen optimal anlægsflade, uden risiko for punktslitage, i modsætning til sadeltage eller afvalmede tage. Et almindelig haldug kommer i tre dele; en dug, der dækker taget og langsiderne, og to separate gavlduge.
 
Vi svejser vores duger tillsammens på stedet under installationen, hvilket gør pasformen perfekt og sikrer at hallen bliver helt tæt. Store haller, der står på udsatte steder med meget vind, kan kræve lidt ekstra sikkerhed i dugen. Derfor kan man få indsvejsede spændebånd, der går fra side til side, hen over taget, og fastgøres til rammen.

Forankring

Forankringen, som gør vores lagerhaller stabile, udføres på flere forskellige måder, afhængigt af underlagets beskaffenhed, der hvor hallen placeres. Hvis lagerhallen sættes på hårdt pakket grus eller en asfalteret overflade, bruges der forankringsjern eller jordankre. På de mindre haller, sættes dobbelte forankringsjern 1 meter ned i jorden, ud for hvert ben. På de større haller, sætter man et jordanker, der foldes ud, når det er på plads. Hvis denne metode ikke passer til underlaget, der hvor hallen skal bygges, kan man støbe en betonplade eller lægge præfabrikerede betonblokke, der fungerer som fundament under hallen.

Dimensionering

PMH-Hallen er dimensioneret ud fra de europæiske byggestandarder (Eurocodes). Indgangsværdierne matcher fastsatte sne- og vindbelastninger.
Lagerhal konstruktion
Lagerhal tegning
Lagerhal konstruktion siden
Lagerhal fra siden
Lagerhal konstruktion forfra
Lagerhal forfra
Lagerhal konstruktion ovenfra
Lagerhal ovenfra

Se film til Lagerhal

 
PMH-Hallen, 40 år på markedet
PMH-Hallen det svenskdesignede lager til opbevaring, produktion og udlejning. Lagerhallen fås i enhver længde og bredde og har et frit, lyst gulvområde, uden søjler. Se filmen om PMH-Hallen »
 
 
PMH-Hallen, set ovenfra
Mange af vores kunder vælger PMH-Hallen for dens kvalitet, fleksibilitet og de lave investeringsomkostninger. Når du vælger PMH-Hallen, hjælper vi dig hele veje med byggetilladelser, planlægning og montage. Se filmen en PMH-Hallen oppefra »
 

Download broschurer Lagerhal 

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.