PMH Lagerhal

Lagerhal er en rationel og økonomisk løsning til de fleste lagerbehov. Lagerhallen kan tilpasses præcis efter Deres ønsker.
  • Store lyse og søjlefrie gulvoverflader
  • Materiale fri for vedligeholdelse
  • Lave investeringsomkostninger
  • Kort byggetid
Dela:

Lagerhal fra PMH er en hurtig, rationel og økonomisk fordelagtig løsning på de fleste lagerbehov. PMH Lagerhal findes i forskellige udførelser, størrelser og farver.

PMH Lagerhaller produceres på meget kort tid på grund af et veludviklet system med standard komponenter. Kunden har stor mulighed for frit at vælge placering af port og andre tilpasninger.

Lagerhal fra PMH er let at montere og afmontere. Hvis behovene ændres kan hallen let forlænges, flyttes eller sælges. PMH Lagerhal er helt beklædt med dug, som i taget er hvid og lysgennemtrængelig, hvilket giver et behageligt dagslys over hele gulvarealet. 


Lagerhaller fra PMH har mange fordele i sammenligning med almindeligt byggeri: bl.a. store, lyse, frie gulvarealer uden søjler, vedligeholdelsesfrit materiale og kort byggetid. PMH Lagerhal er basismodel for PMH Combihal ( metalklædte vægge), PMH Tørluftslager ( affugtende) og PMH Thermohal (isoleret).PMH Lagerhaller kan tillige senere med lethed isoleres og anvendes som f.eks. varmelager.

Download brochurer PMH Lagerhal