Isolerede lagertelteIsolerede lagertelteIsolerede lagertelteIsolerede lagertelteIsolerede lagertelte

Isolerede lagertelte

Vi tilbyder isolerede lagertelte og opvarmede telthaller, hvis du skal opbevare temperaturfølsomt materiale eller som arbejdsstation og pluklager mv. Et isoleret telt fra PMH-Hallen giver dig et omkostningseffektivt alternativ til en kommerciel bygning. Vores isolerede telt har en høj isolationsværdi.

 

 ✓ Over 40 år i branchen

✓ Over 3.000 leverede lagre siden 1974

✓ Vedligeholdelsesfrit materiale

✓ Omkostningseffektive løsninger

✓ Korte leveringstider

 
 
 
 

Isolerede telte og telthaller

PMH Climathall är en effektiv lösning på ett utrymme, som skall vara uppvärmt och samtidigt energibesparande. Hallen isoleras med enkel metod, som ger förutsättningar till ett snabbt och rationellt montage.

 

Konstruktionen har självbärande ramar som ger en pelarfri yta med en spännvidd upp till 50 meter och valfri längd. Det finns stor flexibilitet vad gäller portplacering och övriga anpassningar.

Derfor skal du vælge lagertelt/lagerhal med isolering fra PMH-Hallen

Med over 40 års erfaring og 3.000 leverede telte siden 1974, er vores erfaring og den ekspertise, der kræves for hvert enkelt projekt, altid inkluderet, når du vælger et isoleret lagertelt fra os. Den store fordel ved vores isolerede telte er, at isoleringen sidder på indersiden af rammerne. Isoleringens placering på indersiden sikrer isoleringens funktion og beskytter den langt bedre i forhold til isoleringer på ydersiden. De kan nemlig presses sammen under snebelastninger og miste isoleringsevnen.

 

Temperaturfølsomme varer/isoleret pluklager/lager

PMH-Hallens isolerede teltlager er perfekt til temperaturfølsomme varer og som lager. Det kan fx være råmaterialer, som fx metaller, der venter på at indgå ind i produktionen og kræver en bestemt temperatur, så de ikke danner kondens, når de kommer ind i varmen. Vores isolerede telt fungerer også perfekt som et opvarmede pluklagre, der sikrer en behagelig temperatur for både medarbejdere og temperaturfølsomme varer.


Vores isolerede lagertelt kommer i standardmoduler, der giver et godt udvalg af bredder, længder og højder til dig, som kunde.

Lagertelt indvendig overflade

Den isolerede telthals isolerede overflade består af en stærk PVC-dug, som er flammehæmmende. Indersiden af det isolerede lagertelt kommer som standard med hvid inderside, som sikrer et lyst interiør. Trods den isolerede inderdug, er det let at montere interiøret på indersiden af hallens stålramme.


Lagerteltets ventilation

Det isolerede lagertelt er som standard forsynet med elektriske “aerotemprar”. Den placeres med en målrettet luftstrøm, som sikrer et jævnt varmeflow og frisk luft. Placeringen er naturligvis afhængig af hallens størrelse.

Størrelse og ekstraudstyr

Det isolerede telthals konstruktion kommer med selvbærende rammer, der giver en søjlefri gulvflade. Vores isolerede teltlager fås med en spændvidde på op til 40 meter og i enhver længde.

 
Afhængigt af virksomheden og dens formål, kan det isolerede lagertelt udstyres og skræddersyes med flere forskellige valgmuligheder. Vi tilbyder alt fra industriarmaturer som belysning, affugtere til et kontrolleret halmiljø og logo/tryk på den isolerede telthal, og endda pallereoler, hvis det ønskes. Har du specielle ønsker om tilbehør og udstyr til din teltlager? Tøv ikke med at bruge os som sparringspartner.

Se film til Isolerede lagertelte

 
 
 
 

Download broschurer Isolerede lagertelte 

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.