PladehalPladehalPladehalPladehalPladehal

Pladehal

Pladehallen er den smarte pladehal! Pladehallen konstruereres med en robust og modstandsdygtig konstruktion med stålplader på væggene samt et tag af hvid, lysgennemtrængelig plastikdug, der sender dagslys ind over hele gulvfladen.
  • Holdbar
  • Indbrudssikker
  • Let at flytte eller udvide
  • Farvematchning med eksisterende bygninger
 
 
 
 

Robust stålhal med smart lysindfald

Hvis du er på udkig efter en bygning, der skal være lidt mere holdbar og stå i et mere krævende miljø, så er pladehallen værd at investere i.  Den udgør en hurtig, rationel og frem for alt økonomisk fordelagtig løsning på de fleste lokaleudfordringer, som lager, salgs- og produktionslokale mv. Pladehaller har mange fordele i forhold til konventionelle bygninger: som fx. store, frie og lyse gulvflader uden generende søjler, vedligeholdelsesfri materialer og kort konstruktionstid. Hallen er tillige let at forlænge eller flytte.

 

Pladehallen er stort set den samme som lagerhallen. Det betyder, at du kan få den i de samme størrelser som lagerhallen. Standardbredden går fra 8 til 40 meter og længden er valgfri, delt i sektioner på 4 meter. Rammen kommer i en solid stålkonstruktion, som vi dimensionerer efter den snezone, der gælder for din kommune. Pladerne fås flere forskellige farver, så den let kan tilpasses dine andre bygninger.

 

Pladehallens pladebeklædte gør det muligt at reducere risikoen for hærværk og indbrud, hvis hallen ikke er indhegnet. Pladehallen kan tilpasses til præcist dine behov. Vi indsætter både vinduer og forskellige typer af porte, som fx. hejseporte eller foldedøre og alle de adgangsdøre, du ønsker. Hvis du vil kunne tilgå hallen fra en anden bygning, kan vi lave en forbindelse til den i samme materiale. Vi kan også montere den direkte på en eksisterende bygning. 

Hvad er fordelene ved vores pladehal, sammenlignet med en almindelig pladehal? 

Pladehallen har mange gode fordele i forhold til en almindelig pladebygning. Først og fremmest er den meget lysere end en almindelige pladehal med pladetag, da det hvide dugtag slipper 80% af dagslyset ind i hallen og oplyser den fuldstændigt. Hvis du vil have mere lys, og kunne se perfekt, når det bliver mørkt, kan du sætte belysning op i taget. Pladehallen er lige så tæt som en PMH Lagerhal. Det er endda på trods af, at vi kombinerer væggenes hårdere materiale med tagets blødere.  Fordelen ved tætheden er, at den er egnet til affugtning. Det gør det også muligt at opbevare fugtfølsomt materiale i pladehallen. Et metal tag kan ruste på grund af alt vejr og vind, det udsættes for!: Det slipper man med dugtaget. Hele konstruktionen er faktisk vedligeholdelsesfri. 

Bygningens underlag kræver ikke så meget forarbejdning som en konventionel bygning. Pladehallen kan sættes direkte på en eksisterende jord, uden et stolpefundament. Det gør opgaven med underlaget langt billigere, ligesom byggetiden bliver betydeligt kortere end for en normal bygning. Hvis du senere vil flytte eller udvide den, er det også ganske nemt.

Design

Pladehallen kombinerer alle fordelene fra pladehallen og lagerteltet. Væggene beklædes med et profileret plade (0,6 mm), med en polyesterlakering i valgfri standardfarve, 25my. Taget består af hvid teldug, som er delvist gennemsigtig og slipper masser af dagslys ind. Det betyder, at hallen er lys og fin i dagtimerne, uden behov for belysning. Tagdugen er lakeret, så overfladen bevarer sine fordelagtige egenskaber.
 

Ramme og overfladebehandling

Lagerhallens ramme består af koldformede stålprofiler, der overfladebehandles med varmgalvanisering jfr. SS-EN ISO 1461, svarende til mindst korrosionsklasse C3. Det betyder, at rammen både har ekstremt lang levetid og høj korrosionsbestandighed, selv i aggressive omgivelser. Den kemiske reaktion mellem zink og jern giver en selvhelende virkning, hvis der forekommer små skader i overfladelaget.

Tagets afvanding

Pladehallens tag kan forsynes med afvanding. Hallen udstyres i så fald med et passende antal tagrender og nedløbsrør. Nedløbsrørene kan tilsluttes til jordrør, hvis sådanne findes på stedet, eller installeres i forbindelse med andet jordarbejde. Alternativt kan nedløbsrørene forsynes med afløb til vandafledning til brønd eller lignende. Farvematchning af render og rør levers efter ønske. De levers som standard i hvid eller sort.

Fundament

Pladehallen fungerer med mange forskellige slags underlag.
1. Balanceret, godt pakket/komprimeret grusareal.
2. Eksisterende eller nyafbalanceret asfaltlag/SF-sten.
3. Fuldstøbt betonplade.
4. Præfabrikeret eller støbt betonsokkel.

Når det gælder grus- eller asfaltunderlag/SF-sten, udføres forankringen med forankringsjern eller jordankre, der drives ned i jorden og udvides. På betonunderlag foregår forankringen med indstøbte boltgrupper eller ekspanderings-/ kemankre.

Pladehal konstruktion
Pladehal tegning
Pladehal konstruktion siden
Pladehal tegning fra siden
Pladehal konstruktion forfra
Pladehal tegning forfra
Pladehal konstruktion ovenfor
Pladehal tegning ovenfra

Se film til Pladehal

 
PMH-Hallen, som løser dine lokalebehov
PMH-Hallen, den svenskdesignede lagerhal. Markedsførende i over 40 år! Vi har et stort udvalg af lagerhaller og hjælper gerne med at finde den hal, som passer bedst til dine behov. Se filmen om hvorfor, du bør vælge os »
 
 
PMH-Hallen, set ovenfra
Mange af vores kunder vælger PMH-Hallen for dens kvalitet, fleksibilitet og de lave investeringsomkostninger. Når du vælger PMH-Hallen, hjælper vi dig hele veje med byggetilladelser, planlægning og montage. Se filmen en PMH-Hallen oppefra »
 

Download broschurer Pladehal 

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.