PMH Combihal

Pladehal fra PMH er den smarte og fleksible løsning til en pladehal! Pladehallen er opbygget med en robust og modstandsdygtig konstruktion, med blikplader på væggene samt et tag lavet av hvid, lysgivende, plastikdug som gør at dagslyset fylder hele gulvoverfladen.
  • Holdbar og robust pladehal
  • Indbrudssikret
  • Nem at flytte og udvide
  • Farve tilpasses efter eksisterende bygninger.
Dela:
PMH Combihal er en hurtig, rationel og frem for alt økonomisk fordelagtig løsning på de fleste lokaleproblemer som lager, salgs-og produktionslokale mm.

PMH Combihal har mange fordele sammenlignet med konventionelle bygninger: bl.a. store frie, lyse gulvarealer uden hindring af søjler, vedligeholdelsesfrit materiale og kort byggetid. Desuden kan hallen let forlænges, flyttes eller sælges.

PMH Combihal er beklædt med profilerede lakerede stålplader på væggene og taget er forsynet med hvid, lysgennemtrængelig dug. Hallen har en robust, modstandskraftig konstruktion, som via taget slipper dagslys ud over hele gulvarealet.

PMH Combihal er bygget op af selvbærende rammer, som giver et søjlefrit areal med en spændvidde op til 50 meter og valgfri længde på hallen.

Download brochurer PMH Combihal