ClimathalClimathalClimathalClimathalClimathal

Climathal

Climathallen er den enkle, isolerede telthal. Dens hurtige monteringsprincip gør den både omkostningseffektiv og sikrer en høj isolationsværdi. Velegnet til opbevaring af temperaturfølsomt materiale.

  • Høj isoleringsværdi
  • Omkostningseffektiv
  • Kort leveringstid
  • Vedligeholdelsesfrit materiale

 

 
 
 
 

Klimahallen er den enkle, isolerede telthal.

Climathallen er en effektiv løsning på et lokale, der skal opvarmes og samtidig er energibesparende. Hallen isoleres med en enkel metode, der gør det muligt at montere hallen hurtigt og rationelt. Climathallen bygger på lagerhallen, med vægge og tag af plastbelagt polyestervæv eller kombihallen med vægge af stålplader. Hallens indre beklædes med en isoleret inderdug, der fastgøres til stålrammen. Isoleringen er som standard lavet af 100 mm polyethylen.

 

Polyethylenisoleringen sikrer lang levetid og beskytter isoleringen. selv i fugtige omgivelser. Beregnet U-værdi 0,4 W/m2C. Isoleringstykkelsen kan ændres, hvis der ønskes en anden U-værdi. Climathallen er som standard udstyret med isolerede foldedøre, som fås i forskellige størrelser. Hvis du ønsker en anden slags port, klarer vi naturligvis også det. Vi skræddersyer alt. Vi forsøger at opfylde alle dine ønsker, i det omfang det er teknisk muligt.


Er dine produkter temperaturfølsomme?

Der findes en række tilfælde, hvor ens varer skal opbevares et tempereret lokale. Det kan fx være tunge, homogene materialer, som fx metaller, der, mens de venter på at indgå ind i produktionen, kræver en bestemt temperatur, så de ikke danner kondens, når de kommer ind i varmen. Her er Climathallen det optimale valg, der fungerer som en tempereret bufferzone. Klimahallen er fx også perfekt som pluklager, hvor man opbevarer færdige produkter i et opvarmet lokale. Der er altid et behageligt indeklima i hallen, selv når det er koldt udenfor.

Klimahallen produceres af standardkomponenter. Det giver mulighed for stor variation i både bredde, længde og højde. Telthallens konstruktion har selvbærende rammer, der giver en søjlefri gulvflade, med en spændvidde på op til 40 meter og fås i enhver længde.

 

Derfor skal du vælge en PMH Climathal? 

 

Vi monterer isoleringen på indersiden!

  • Når isoleringen sidder på rammens inderside, er den bedre beskyttet og beholder dens isolerende funktion
  • Isolering, der sidder på ydersiden, presses typisk sammen under sneen og mister dens isoleringsevne. Det sker ikke med PMH Climathallen.
  • Isoleringen, der sidder på indersiden, påvirkes ikke negativt, hvis der uheldigvis opstår et hul eller en revne i dugen. Hvis isoleringen sidder på yderdugen, kommer vandet (gennem den beskadigede dug) ind i isoleringen, og så falder isoleringskapaciteten betydeligt. Det forhindrer vores løsning.

Indvendigt overfladelag

Climathallen er beklædt indvendigt med flammesikret pvc-dug. For at opnå et lyst og flot interiør, kommer den som standard i hvid.  Trods den isolerede inderdug, kan diverse fittings stadig fastgøres til hallens stålramme, som fx kabelstiger, varmeapparater mv.


Opvarmning/ventilation

Som standard leveres det isolerede lagertelt med elektrisk “aerotemprar”. De placeres ca. 3 meter oppe af hallens vægge og leverer en målrettet luftstrøm. for at få en jævn varmestrøm, placeres de jfr. et optimeret mønster. Afhængigt af hallens størrelse. benyttes der givent et antal “aerotemprar”, som er forsynet med blandeskabe, der henter frisk luft ind.

Belysning

PMH-Hallen kommer som standard med hvidt tag, som lyser hele hallen op om dagen. Den mørkere tid på dagen kræver ekstern belysning. Vi bruger IP64 industriarmaturer, som bruges til installation i industrier med større taghøjde. Vi leverer både konventionelle lysstof- eller LED-armaturer med den ønskede lysstyrke. De monteres og forbindes på stålwirer, som fastgøres til tagkonstruktionen, så de ikke hindrer udnyttelsen af den fulde lagerhøjde.

Armaturerne anbringes i langsgående rækker med en cc-afstand på 4 meter. Antallet af rækker dimensioneres efter det ønskede luxtal. Belysningen kan styres på flere forskellige måder, fx med skumringsrelæ eller bevægelsessensor. Det er en bekvem måde at spare energi og penge på, når belysningen kun tændes, når det er nødvendigt.

klimabeskyttet hal konstruktion
Klimahal tegning
klimabeskyttet hal konstruktion siden
Klimahal tegning fra siden
klimabeskyttet hal konstruktion front
Klimahal tegning forfra
klimabeskyttet hal konstruktion ovenfor
Klimahal tegning ovenfra

Se film til Climathal

 
Se filmen, Voks med din Succes »
Vi har leveret mere end 3000 haller rundt i Skandinavien. Med vore lagerhaller tilbyder vi en fleksibel og praktisk løsning, med kort montering. Hallen kan leveres i valgfri længde og bredde samt højde, hallen har en fri & lyst gulv uden lodrette stolper på gulvfladen. Se filmen
 
 
PMH-Hallen, set ovenfra
Mange af vores kunder vælger PMH-Hallen for dens kvalitet, fleksibilitet og de lave investeringsomkostninger. Når du vælger PMH-Hallen, hjælper vi dig hele veje med byggetilladelser, planlægning og montage. Se filmen en PMH-Hallen oppefra »
 

Download broschurer Climathal 

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.