Brugsmuligheder TømmerlagerBrugsmuligheder TømmerlagerBrugsmuligheder TømmerlagerBrugsmuligheder TømmerlagerBrugsmuligheder Tømmerlager

Tømmerlager

Tømmerhal og tømmerlager fra PMH er et smart og omkostningseffektivt alternativ til opbevaring af træ og træprodukter.  Tømmerhallen/tømmerlageret er designet med søjlefri gulvflade, hvilket sikrer et optimal opbevaringsareal og ideel adgang over hele lageret.
 
 
 
 

Tømmerhal og tømmerlager til opbevaring af alle typer træprodukter og tømmer

Tømmerhallen fra PMH er meget velegnet til opbevaring af alle typer af trævarer. Savet, tørret eller høvlet træ kan med fordel opbevares i et tømmerlager fra PMH-hallen. Selv behandlede træprodukter, som spånplader, limtræ, trægulve og snedkerartikler kan opbevares i vores tømmerhaller og tømmerlagre.

Tømmerhallen med lettilgængelige varer bygger på PMH-Hallens Protecthall med åben side. Denne hal er ideel til opbevaring af tømmer/varer til hurtig og nem aflæsning og håndtering.

Trælager til varer med lavt fugtforhold, som fx tørret træ, opbevares bedst i et PMH Tørluftlager (affugtet).

Tømmerhallen og tømmerlageret skræddersyes med udstyr efter kundens ønsker og behov. Tømmerhallen/tømmerlageret kan udstyres med affugter, belysning, døre, vinduer og meget mere.

Størrelsen på tømmerhallen/tømmerlageret tilpasset med bredder fra 8 meter og op til hele 40 meter, og det kan i princippet blive lige så langt som det kræves og speciferes.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.