Brugsmuligheder SalgshalBrugsmuligheder SalgshalBrugsmuligheder SalgshalBrugsmuligheder SalgshalBrugsmuligheder Salgshal

Salgshal

Salgshallen og butikshallen er en omkostningseffektiv og fleksibel måde at vokse med salgets udvikling på Salgshallen fra PMH giver dig et omkostningseffektivt salgsområde.
 
 
 
 

Butikshal med omkostningseffektivt butiksområde

Salgshallens lysgennemtrængelige tag skaber et lyst og komfortabelt salgsområde for dine kunder. Salgshallen/butikshallen er ideel til de fleste salgsområder, når du vil udvide salgsområdet med en omkostningseffektiv og bæredygtig løsning. Hallens butiksområde kan indrettes efter ønsker og mål, der passer perfekt til din virksomhed.

Fordelene ved en salgshal fra PMH er, at hallen designes med søjlefri gulvplads, som giver så meget salgsareal som muligt. Hallen er også designet med lysgennemtrængelige tagdug, der slipper dagslyset igennem og giver et meget behageligt salgsmiljø. Hallen er desuden lavet af vedligeholdelsesfri materialer og har kort design-/konstruktionstid fra ordretidspunktet. Salgshallen giver din virksomhed et stort salgsområde til en lav investeringsomkostning.

Salgshallen giver også stor fleksibilitet designet og fremstilles i bredder fra 8 meter og op til hele 50 meter, uden nogen begrænsning på længden. Salgshallen er hurtigt at stille op og også relativt let at flytte. Hvis du vil udvide dit lager, er det også lettere forlænge hallen ift. en konventionel bygning - til lavere omkostninger.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.