Brugsmuligheder ProduktionshalBrugsmuligheder ProduktionshalBrugsmuligheder ProduktionshalBrugsmuligheder ProduktionshalBrugsmuligheder Produktionshal

Produktionshal

Produktionshaller og produktionslagre fra PMH-Hallen er en økonomisk helhedsløsning på dine lagerbehov. PMH-Hallen er designet med en søjlefri gulvplads, som sikrer maksimalt produktionsareal.
 
 
 
 

Produktionshal og -lager med omkostningseffektivt produktionsområde

PMHs produktionshal og produktionslager er en omkostningseffektiv måde at opnå en lav kvadratmeterpris på dit produktionsområde. PMHs produktionshal/produktionslager er isoleret på konventionel måde, og du får de samme isolationsværdier og god varmeøkonomi som enhver anden konventionel bygning på markedet - til en lavere pris.

Produktionshal/produktionslager er udstyret med varmeanlæg, belysning, porte, vinduer mv. Efter dine ønsker. PMHs produktionshal og produktionslager tilpasset og designet efter dine behov og specifikationer, så alt passer perfekt til din virksomheds produktion.

Produktionshallen og produktionslagerets konstruktion bygger på PMH Termohal, som er isoleret på konventionel vis og danner grundlag for lagerbygninger, hvor lokalet skal varmes op og samtidig være energibesparende. Produktionshaller og produktionslagre kan også baseres på PMH Klimahal, som har en enklere isoleringskonstruktion med indvendigt overfladelag af dug, men stadig med god isolationsværdi.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.