Brugsmuligheder EmballagelagerBrugsmuligheder EmballagelagerBrugsmuligheder EmballagelagerBrugsmuligheder EmballagelagerBrugsmuligheder Emballagelager

Emballagelager

PMH-Hallen kan tilpasses som emballage- og pallelager til transport og logistikkæder. Hallen fungerer fint til opbevaring af træpaller, plastpaller, pallekraver samt engangs- og returemballage.

 
 
 
 

Økonomisk emballagelager, pallelager og -opbevaring

Palle- og emballagelager, som matcher kunder med høje krav til emballage, og bruges ifm. transport og håndtering af varer i logistikkæden. i dag vil det være direkte utænkeligt at opbevare tomme paller og emballage udendørs, udsat for direkte angreb af sol, regn, sne og ikke mindst luftforurening.


Emballagelager, pallelager og palleopbevaring 

PMH-Hallen er meget velegnet til opbevaring af alle typer af paller og emballager, der bevæger sig i logistikkæden, som fx træ- og plastpaller, pallekraver samt engangs- og returemballage. PMH-Hallen tilbyder en rationel og økonomisk fordelagtig lagerløsning som palle- og emballagelager. PMH-Hallens pallelager kan også bygges som tørluftlager (affugtet lager), så du kan garantere en tryg og sikker opbevaring af din emballage.

PMH-Hallens pallelagre fås med det ønskede ekstraudstyr, som fx belysning, vinduer, gangdøre, porte, snesikring, logo efter specifikation og på bestilling. Pallelageret tilpasses, så det passer perfekt til din virksomhed og kan leveres fra 8-40 meter fritbærende bredde i enhver længde.

Spørgsmål om produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet, vil du gerne afgive en ordre eller anmode om et tilbud - så kontakt os via telefon eller e-mail.